Imatges

Televisió

jueves, 28 de abril de 2011

INTRODUCCIÓ

L'expressió és una necessitat vital en el nen que fa possible adaptar-se al món i posteriorment, arribar a ser creatiu, imaginatiu i autònom.

Què és l'expressió plàstica?
L'expressió plàstica, com a forma de representació i comunicació, empra un llenguatge que permet expressar-se a través del domini de materials plàstics i de diferents tècniques que afavoreixen el procés creador. El fonamental en aquest procés és la lliure expressió, no la creació d'obres mestres.
Per tant, la importància de l'expressió plàstica ve donada per:

L'educador infantil és qui desenvolupa els projectes d'intervenció relacionats amb l'expressió plàstica dirigida a nens de 0 a 6 anys, per aquest motiu conegui les seves tècniques i recursos.
 
En la realització d'aquestes activitats plàstiques influeixen diversos factors relacionats amb el desenvolupament del nen en el procés maduratiu: Afectius, emocionals, intel.lectuals, motrius, nivell de representació, capacitat d'atenció, socials.
 
El desenvolupament dels nens està influenciat per l'expressió plàstica ja que afavoreix el desenvolupament integral del nen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario